Arkitekttegnet hus – gør dine drømme til virkelighed

Vi I gerne bygge jeres eget hus? Hos familievirksomheden Arkitektfirmaet Jürgensen er den individuelle bolig vores speciale. Gennem indlevelse i den enkelte families ønsker, behov og grund udformes smukke boliger, der følsomt indpasses i de stedlige omgivelser, terræn, sol, udsigt og plantnings forhold. Vi har stor erfaring i at planlægge og designe gode boliger fremsynet i forhold til familiens livsmønster.

Få professionel hjælp når du skal bygge nyt hus på Sjælland

Hos os kan du få bygget et arkitekttegnet hus eller tilpasning af et ældre hus. Vi hjælper ofte bygherrer i Nordsjælland, på Nordkysten, i Københavnsområdet og ud over hele landet, ligesom vi gerne bistår bygherren med byggeansøgning, håndværkere, tilbud og byggestyring.

Igennem mange år udviklede vi en række hustyper vi kalder Teglhusene, som med gode boligplaner, sin konstruktive arkitektur, smukke tegltage, rumlige kvaliteter og høje materialekvalitet stod i kontrast til de gængse parcelhuse. Axels hus blev bl.a. udnævnt til ”Årets hus” og opnåede præmiering i EU som bedste enfamiliehus.

Enfamiliehuse med fokus på bæredygtighed og kvalitet

Vi lægger stor vægt på at skabe en arkitektonisk helhed for et hus. Ved nybyggeri er der en klar bærende ide, som kendetegner et arkitekttegnet hus. Ved tilbygninger søges gerne en harmoni i forhold til eksisterende hus og miljø. Tegnestuen anvender altid vel gennemprøvede materialer, der giver et sundt indeklima og patinerer smukt, gerne med vægt på smukke mursten og trækonstruktioner, ligesom der udføres højisolerede konstruktioner. I tæt kontakt med bygherren og indlevelse i stedet udvikles gode løsninger, der imødekommer de konkrete forhold optimalt.

Gode om- og tilbygninger er der også et udtalt behov for i disse år, hvor mange har eksisterende huse med attraktiv beliggenhed m.v., men som trænger til en tidssvarende tilpasning og opdatering til nutidens brug og standard, hvor det gennem nøje analyse er vigtigt at finde den rigtige arkitektoniske helhedsløsning. Men hvad koster et arkitekttegnet hus?

Ring at høre nærmere om mulighederne for et arkitekttegnet hus

Hvad koster det at bygge? Hvor lang tid tager et projekt? I er altid velkomne til at kontakte os at høre nærmere om mulighederne for et arkitekttegnet hus. Når vi har talt sammen og hørt lidt om jeres program, ønsker, forhold og budget kan vi indkredse det nærmere. I er velkomne til at aftale et uforbindende første møde, gerne på stedet, da vi lægger vægt på at leve os ind i stedets kvaliteter.

Ring gerne til os på tlf.: 45 87 20 00, mobil: 29 87 55 85 eller e-mail: mail@arkitektfirmaet-jurgensen.dk.

Firma

Arkitektfirmaet Jürgensen v/Bo Jesper Jürgensen

CVR: 32684882​

Kontakt

Tlf.: 45 87 20 00

Mob.: 29 87 55 85

E-mail: Send e-mail