ARKITEKTTEGNET HUS

Gør dine drømme til virkelighed

Vil du gerne bygge nyt hus? Hos familievirksomheden Arkitektfirmaet Jürgensen er den individuelle bolig vores speciale. Gennem indlevelse i den enkelte families ønsker og behov, udformes smukke boliger, der følsomt tilpasser sig de stedlige omgivelser samt terræn- og plantningsforhold. Vi er øvede i at planlægge og designe boliger fremsynet i forhold til familiens konstant ændrede livsmønster.

Hos os kan du få bygget et arkitekttegnet hus – vi hjælper ofte kunder i Helsingør, København, Nordsjælland og resten af Sjælland, men kommer gerne i hele landet.

I 1970’erne udviklede vi en række enfamiliehuse under betegnelsen ”Teglhusene”, som med sine høje materialemæssige og rumlige kvaliteter stod i stærk kontrast til datidens gængse parcelhuse. I 1977 blev de udnævnt til ”Årets hus” og opnåede præmiering i EU som bedste enfamiliehus.

Typehuse med fokus på bæredygtighed og kvalitet

Vi lægger stor vægt på at skabe en arkitektonisk helhed for et hus. Ved nybyggeri er der en klar bærende idé, som kendetegner et arkitekttegnet hus. Ved tilbygninger søges altid en harmoni i forhold til det eksisterende hus. 

Vores tegnestue anvender altid gennemprøvede materialer, der giver et sundt indeklima og som patinerer smukt – f.eks. mursten og træ. Et typehus bygges desuden med højisolerede lavenergiruder.

Ring og hør om mulighederne for et arkitekttegnet hus

Hvad koster et arkitekttegnet hus? Og hvor lang tid tager det at lave plantegninger mm.? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til priser og muligheder. Vi kan ikke give en fast pris uden at have talt med dig først – om dine behov, ønsker og budget. Du er meget velkommen til at ringe eller skrive for en uforpligtende samtale.

Ring og hør mere på telefon:45 87 20 00 eller mobil: 29 87 55 85. Du kan også sende en e-mail til: mail@arkitektfirmaet-jurgensen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med mere information om mulighederne for et arkitekttegnet hus.

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt din lokale arkitekt for at høre mere

Vil du gerne høre mere om dine muligheder for et arkitekttegnet hus, eller få erfaren bistand med jeres byggeopgaver, er du altid velkommen til at ringe eller maile til os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, ligesom vi gerne tager et uforbindende første møde. Vi ser frem til at hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme.

​​​Arkitektfirmaet Jürgensen
​v/ Bo Jesper Jürgensen​​

☑ Bæredygtigt arkitektfirma​

​ CVR: 32684882​

Kontakt

Strandvejen 100B, 3070 Snekkersten