BO JÜRGENSENS EGEN HUS

Et træhus med tegltage med lav hældning beliggende i et gammelt naturområde ved Farum. Store glaspartier åbner sig mod lyset og haven og beskyttes af store tagudhæng. Huset er rummeligt med loft til kip og lysindfald mellem tagene i det forskudte profil. Det er opført som en ren trækonstruktion, hvor alle elementer, stolper, dragere, spær, lægter og brædder, står ærligt og synligt i lyst naturtræ. 

Udvendig som synligt bindingsværk i en klar fagdeling med lærketræsbeklædning i de lukkede felter. Det er en rig konstruktion med mange led fra de store hovedtræk til de finere elementer. Inspirationen er fra den gamle forfinede japanske byggetradition med høj kvalitet i håndværk og materialer og smukke oplevelsesrige konstruktioner. Huset blev publiceret i arkitektur i 1980.​​

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt din lokale arkitekt for at høre mere

Vil du gerne høre mere om dine muligheder for et arkitekttegnet hus, eller få erfaren bistand med jeres byggeopgaver, er du altid velkommen til at ringe eller maile til os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, ligesom vi gerne tager et uforbindende første møde. Vi ser frem til at hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme.

​​​Arkitektfirmaet Jürgensen
​v/ Bo Jesper Jürgensen​​

☑ Bæredygtigt arkitektfirma​

​ CVR: 32684882​

Kontakt

Strandvejen 100B, 3070 Snekkersten